Google Adwords is het advertentie platform van Google. Hiermee kunt u onder andere adverteren in de zoekmachine van Google maar ook op de partnerwebsites van Google. Het grote voordeel van Google Adwords is wel dat je direct meetbaar resultaat kunt boeken.

Met Google Adwords kun je doelgericht adverteren en je klanten bereiken in zowel de zoekmachine als op de Google partner websites. U bepaalt zelf hoeveel u uitgeeft en betaalt alleen wanneer iemand uw advertentie aanklikt en uw website bezoekt.

Rendementen uit Google Adwords zijn zeer inzichtelijk. U weet altijd wat u uitgeeft en wat uw rendement is door o.a. de koppeling met Google Analytics, het statistiekenprogramma van Google.

Google Adwords uitbesteden?

Auke Jongbloed Google Certified PartnerIk ben een getraind en gekwalificeerd Google Adwords specialist, waardoor uw Adwords account en campagnes in deskundige handen zijn. Adwords campagnes worden wekelijks door mij onderhouden en gemonitord zodat u zeker kunt zijn van een optimaal rendement uit uw investering.

Daarnaast werk ik zeer transparant, waardoor u altijd inzichtelijk hebt welke kosten er gemaakt worden, wat er gedaan wordt en wat de resultaten zijn. Het Google account zal ook altijd uw eigen account zijn, waardoor u zeker bent van transparantie en continuïteit.

Meer informatie?

Maak vandaag nog een start met het vergroten van uw klanten en omzet. Aarzel niet en neem contact met mij op via het bel me terug formulier hier rechtsonder of bel me direct via nummer 010-4730543 of 06-28113752.